About

Jag är en kvinna, född 1962, som vill kunna skriva av mig om hur jag upplever min sjukdom och mitt liv med den. Det kommer jag att göra här men om du vill läsa lite mer allmänt om mig så besök gärna min blogg ibod11´s blogg 2

Syftet med den här bloggen är att få kontakt med andra med samma diagnos och även att informera om sjukdomen. Det är väldigt ovanligt att PLD (polycystic liver disease) utvecklas så att den ger stora besvär och därför är sjukdomsförloppet relativt okänt för de flesta läkare. Jag har fått söka information på nätet och har hittat det jag behöver för att förstå min sjukdom. Kanske kan jag hjälpa någon annan genom att berätta min historia. Jag har själv fått stor hjälp genom information från läsare av min blogg.

I januari 2018 blev jag av med min sjukdom genom en levertransplantation. Bloggen handlar nu om återhämtning efter en levertransplantation och om hur livet kan vara efteråt. Så småningom kommer inläggen att upphöra eftersom syftet, att skriva om min sjukdom, inte längre finns. Men de inlägg som har skrivits kommer att finnas kvar och jag får notiser om eventuella kommentarer. Jag svarar gärna på frågor om någon undrar något.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s