Väntar

Skrivet 13 oktober 2015 

Det är väl det normala när man är inne i vårdsvängen. Vi väntar och hoppas och väntar igen.

Nu har jag gjort alla undersökningar som krävs innan slutfasen i transplantationsutredningen. Det enda som återstår är en del vaccinationer eftersom de ska tas med visst mellanrum. För drygt en månad sedan fick jag ett brev från levercentrum på Sahlgrenska. Jag upplystes om att de nu har fått in alla uppgifter och att de ska kontakta min läkare i Linköping så småningom.  Så nu väntar jag.

Under tiden har min lever växt och det trycker på och gör ännu mer ont både fram och bak. Det för med sig ett högre intag av citodon, inte full dos men mer än bara två till kvällen som förut. Det i sin tur gör att jag en stor del av dagen är ganska trött och lite virrig. Det gillar jag inte men det är ändå bättre än att ha den ihållande värken i rygg och buk.

Något som i alla fall gjorde mig glad i går var att min nya läkare (jag var tvungen att byta vårdcentral för att få en ny läkare) verkar vara helt underbar. Det betyder mycket för det är hon som ska hjälpa mig i kontakter med fk och ta hand om alla de små problem som inte har med min lever att göra. Jag fick genast ett stort förtroende för henne och behöver inte bekymra mig för det längre.

 1. Håller tummar och tår! Hoppas det går undan nu så du inte behöver vänta för länge! Du är en kämpe!
  Kram Jessica

 2. Tack!
  Det vore verkligen skönt att i alla fall få ett besked om hur det blir.
  Kram!

 3. Förstår verkligen att du väntar på besked, även det är ju ett steg framåt oavsett besked men det blir något att ta ställning till. Stor kram

 4. Hej Ina! Jasså, du hittade hit också 🙂 Välkommen ❤
  Beskedet är otroligt viktigt för mig. Det har blivit någon slags symbol för hur jag ska tolka min framtid. Blir det bara ett bra besked så kan jag ställa in mig på lång väntan och känna hopp.

 5. Ja jag kände att jag behövde ha lite koll 😉 ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s