Stor mage

Skrivet 9 juni 2014

Det är en lite konstig känsla när magen bara känns större och större samtidigt som jag går ner i vikt. Jag har haft lite svårt att äta den senaste veckan och när jag ställde mig på vågen har det försvunnit tre kg. Tillsammans med det jag tappade efter min operation har jag nu gått ner fem kg. Det märks inte alls. I stället känns magen ännu mer markerad och svullen. Känner jag på den känns den ganska hård och det är klart att det är alla levercystor som tar plats.

Jag bryr mig inte så mycket. Mest är jag förundrad och tanken kan komma att jag måste börja äta ordentligt och lägga på mig de där kilona igen så att magen inte blir så framträdande.

Egentligen spelar det ingen roll alls. I den verklighet som är nu är det totalt oviktigt men jag gör ändå reflektionen att magen är onaturligt stor för den viktklass jag nu är i. Om min man fanns kvar hos mig kunde vi sitta tillsammans och klappa oss lite förstrött på våra magar.

2 kommentarer:

  1. Hej Ingrid!
    Beklagar verkligen…
    Jag svarade på ditt svar via mailen.. men vet inte om det kom fram till dig.
    Ta den tid du behöver.. och du får gärna ”skriva av dig” till mig :-)!
    Kram Bubblan

  2. Hej! Jag har svarat på ditt mail och nu har jag skickat ett igen. Jag hoppas det kommer fram den här gången. Jag vet ju att du fick mitt första mail så det borde ju gå. Kramar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s