Jag känner hur cystorna växer

Skrivet 14 december 2014 

Det är en långsam process men jag känner tydligt att min mage har blivit både hårdare och knöligare. Inte så mycket att det krävs någon åtgärd ännu men tillräckligt för att det ska vara besvärande. Mer smärta och mer motstånd när jag promenerar. Än så länge kan jag både gå och prata samtidigt men i uppförsbackar börjar det ta emot lite igen.

Jag försöker tänka bort det men det är inte så lätt. Mitt största problem är hur det ska ordnas för hundarna den dag jag behöver en ny operation. Eftersom min ena hund blir alldeles för stressad av att lämnas hos någon är enda lösningen att någon kan bo här, i min lägenhet, med dem. Det är inte så lätt att ordna när alla har fullt upp med sina egna liv. Förut var det inga problem när vovvarnas husse fanns hos oss. Nu, när han inte finns längre, måste vi klara oss själva och det går bra för det mesta. Men om jag blir inlagd lika länge som förra gången, 6 dagar, och sedan är i lika dåligt skick som då när jag kommer hem så blir det problematiskt. Jag måste helt enkelt vänta tills det inte finns något alternativ – helst så många år som mina hundar har kvar. De är 11 och 12 år gamla men väldigt pigga och friska och jag önskar att jag får ha dem kvar många år till.

Helt oväntat dök det upp en kallelse till mag- och tarmmottagningen på sjukhuset här i min nya hemkommun. De har fått en remiss från medicinkliniken i Östersund och jag vet inte ens om jag har varit där. Det måste jag väl ha varit men jag kan bara gissa att det har med levern att göra. Vad skulle det annars vara? Det finns ingen information på kallelsen om varför jag ska komma dit. Bara att mitt fortsatta vårdbehov ska utredas. Jag trodde att mitt samtal med en kirurg för några veckor sedan var det som gällde men förmodligen har remissen skickats med automatik när min flytt kom in i deras system. Jag kan lika gärna gå dit och höra vad de har för uppfattning om min lever. Helst vill jag få besked om att det inte finns något att göra i det här läget och att mina levervärden är bra.

  1. Men mamma, jag ställer självklart upp i ett sånt läge. Skulle jag ha nånting annat då så får jag helt enkelt avboka/ta ledigt. Det är självklart att jag skulle göra det för din skull ❤

  2. Jag vet det för du älskar mig nästan lika mycket som du älskar hundarna 😉 men jag vill inte att du ska avbryta något under flera veckor. Det löser sig om jag och Gunnel hittar ett hus att dela snart. Då hjälper vi varandra med våra hundar.
    Kramar ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s