Jag har inte glömt bort den här bloggen

Skrivet 14 september 2014 

Det var väldigt länge sedan jag skrev något här och det beror mest på att det faktiskt inte har blivit någon förändring. Till viss del har även min nuvarande livssituation fått mig att sakna lusten att skriva om mina leverproblem. De försvann lite grann i det kaos som uppstod och med all sorg som följde. I stället har jag känt ett större behov av att skriva av mig på min andra blogg där jag skriver om allt som har med mitt liv att göra. Jag brukar skilja på ”min blogg” och på ”min sjukblogg” och min blogg har känts som ett större behov och även ett stöd.

Jag har vant mig vid en lever som alltid gör ont och trycker på åt alla håll. Liksom mina värkproblem har den blivit en del av mig och jag känner att jag kan leva med att ha det så här så länge det inte blir avsevärt sämre. Något värre har det blivit senaste veckan men det skyller jag på att jag är inne i slutet av det som varit mitt liv och känner stress och lite rädsla inför mitt kommande liv. Levervärdet håller sig på en bra nivå, det vet jag tack vare att jag p g a medicinering testas regelbundet. Det har varierat lite men inte nått någon alarmerande nivå.

Jag har varit lite rädd för att det under den här sommaren skulle hända något som innebär sjukhusvård eller större problem med mitt mående. Jag har tack och lov klarat mig ifrån det och nu är det bara några veckor kvar tills jag har flyttat från Jämtland till Östergötland och inte behöver vara lika orolig längre. Jag vet inte hur det skulle ha löst sig om jag hade varit tvungen att ta mig tid med sådant också. Det är klart att det hade fixat sig men nu har jag sluppit det bekymret och det är jag glad för.

Jag hoppas att det dröjer innan jag har anledning att skriva fler inlägg här om min sjukdom. Jag kanske uppdaterar lite någon gång ibland även om läget är oförändrat men eftersom den här bloggen är till för att skriva om mina leverproblem vill jag inte blanda in för mycket av andra delar av mitt liv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s