Hopp, tro och förtvivlan

Skrivet 30 mars 2014 

Varför blir jag inte bättre? Jag pendlar mellan att tro att det känns nog lite bättre och att den här promenaden gick nog lite lättare till att känna att förutom den mest envisa smärtpunkten så har jag fått mer ont även på andra ställen. Jag vill inte ge upp och tro att det är så här det ska vara. Inte riktigt ännu. Jag måste helt enkelt få till det så att jag kan leva mitt liv lite mer som jag vill. Frågan är bara hur det ska gå till.

Jag vill att min läkare ska säga till mig att jag har för bråttom och är för otålig, att det här tar tid och att om jag bara väntar några veckor till så kommer allt att vara så mycket bättre. Men det är en utopi jag målar upp. Jag vet att han inte kommer att kunna ge några sådana besked för ingen vet.

Min man är i alla fall en klippa och en ängel för han har köpt en elevationssäng åt mig (ja, en åt sig själv också) så nu kan jag sova bättre och få till en skön liggställning både för överkropp och ben. Bästa köpet någonsin! Problemet just nu är bara att mina reumatiska besvär sitter mycket i rumpa, höfter och ländrygg och när jag halvsitter och sover hamnar trycket där och då blir det lite jobbigt i stället. Då försöker jag vända över på sidan men det gillar inte min lever alls så det är bara att vända tillbaka igen efter en liten stund. De här problemen hade jag inte så länge jag åt stark medicin men jag vill inte ta den för det här. I stället hoppas jag att den medicin jag fick genom dropp förra veckan ska börja hjälpa snart. Det kan ta några veckor men sedan är nog det här problemet också löst.

Usch, vilket gnälligt inlägg det blev. Jag gillar inte att gnälla även om det kanske är lite det som är meningen med den här bloggen. De som känner mig vet att jag inte bryts ner så lätt utan att jag hittar nya vägar så småningom men så länge osäkerheten är så stor om hur det ska bli så är det svårt att finna nya mönster.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s