Bedömd värdig att bli medlem

Skrivet 28 mars 2014 

Så fick jag då äntligen svar från den grupp på facebook som jag sökte medlemskap i. En representant för ”grupp för leversjuka och levertransplanterade” önskade mig varmt välkommen och plötsligt fick jag ta del av många människors berättelser. Gruppen är inte jättestor, knappt 200 medlemmar, men ändå slogs jag av hur många olika sätt man kan vara leversjuk på. Svårast är det alltid att läsa om barn som går igenom svåra perioder och transplantationer men glädjande är det att få veta att det har gått bra.

Jag bläddrade bakåt i tiden och letade efter någon med levercystor men jag hittade ingen som skrev om det. Kanske finns det i alla fall någon som jag missade eller som inte skriver så mycket. Jag hoppas det för annars kommer jag att känna mig lite ensam. Jag skrev ett inlägg med en efterlysning och förhoppningsvis dyker det upp någon eller några som jag kan känna samhörighet med.

För övrig så har jag hamnat i ett läge som inte förändras så mycket. Visst har matthet och svaghet försvunnit till stor del, och det är jag väldigt glad för, men mina problem med att ta djupa andetag försvinner inte. Jag kan känna hur jag faktiskt har orken att gå uppför en backe men att det inte fungerar för att det gör för ont att ta djupa andetag. Jag får ont i hela levern av ansträngningen men inte mer än att jag skulle kunna ignorera det om jag bara kunde andas ordentligt. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Är det bra att anstränga sig eller ska jag vara lite försiktig. Jag har fått tid för återbesök på kirurgmottagningen på tisdag så då kanske jag kan få några svar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s